Caravana Terapeutica

gdfgdf

Ne cunoastem de 4 ani de zile de la Cortul Terapeutic din Vama Veche. Am inceput sa promovam psihoterapia pentru ca oamenii au din ce in ce mai multa nevoie sa fie ascultati, intelesi, ghidati si mai ales sprijiniti in drumul catre SINE. In cei 4 ani am deschis usa spre terapie pentru peste 3,000 de romani. Vrem sa ajungem la si mai multi oameni, iar pentru asta avem nevoie de TINE. 

In cadrul Cortului Terapeutic, am initiat acest proiect national mobil numit “Caravana Terapeutica”. Cu ea vom da sfara in tara ca ”daca mergi la psiholog, nu inseamna ca esti nebun”. În acest moment, am cumparat si modificat Caravana, astfel incat sa ai exact experienta unei sedinte intr-un cabinet terapeutic, cu fotolii, canapea si servetele.

Strangem bani sa punem in miscare acest cabinet pe roti si sa ne deplasam in cat mai multe orase, iar pentru asta avem nevoie de ajutorul tau.

 

Suntem o echipa de psihoterapeuti voluntari în spatele proiectului si vom continua sa alaturam alti psihoterapeuti din orasele vizitate, care sa ofere gratuit 2 sedinte de terapie celor ce vor intra în contact cu Caravana. Mai multe detalii gasesti mai jos. Daca ai alte intrebari, te rugam sa ne scrii. Ne poti ajuta cu orice suma, share catre prieteni, companii mici si mari si/sau cu un gand de incurajare sau sfaturi pe pagina noastra de Facebook si Instagram”

Donează

Poti dona 3,5% din salariu folosind butonul de mai jos.

* Cei 3,5% sunt donati din impozitul pe salariu si nu din salariul propriu zis, deci, nu pierzi, doar castigi.

Redirecționarea unui procent de 2% din impozit datorat statului este un mecanism prin care persoanele fizice pot ajuta organizațiile nonprofit. Mai exact, sumele de bani redirecționate vor fi folosite pentru finanțarea activităților acestor organizații. Această prevedere este reglementată prin Legea 227/2015 privind Codul Fiscal.

E simplu, poti dona prin aplicatia ta de mobile banking, online prin platformele bancii tale, sau daca vrei sa faci miscare la ghiseul unei banci. Folosesti datele de mai jos si trasfera cat te face pe tine sa te simti fericit, iar noi, cu ajutorul tau, o sa lucram sa facem lumea mai echilibrata. 

ASOCIATIA ENABLE EMOTIONS
ING Bank Bucuresti Centrală
IBAN: RO44INGB0000999908081868
Cod SWIFT: INGBROBU

Alexandru Busila

Psihoterapeut

Fiecare are normalitatea lui… restul e nebunie.

Gina Cornea

Psihoterapeut

Ca să ofer armonie celorlalți, este necesar să fiu eu în armonie.

Oana Detesan

Psihoterapeut

Oamenii aleg drumuri diferite pentru a-si cauta implinirea si fericirea

Fa cunostinta cu
echipa noastra

Suntem multi,
cunoaste-ne pe toti

Fa cunostinta cu
echipa noastra

Vrei sa te implici?

Suna la (0723) 679 654 sau Contacteaza-ne prin email