Daca iti place ceea ce facem, sprijina proiectul

Poti sustine Cortul Terapeutic cu o donatie, asa ca am detaliat cateva metode prin care poti face asta.

Mai intai, cateva cuvinte

Cortul Terapeutic este o campanie de responsabilizare și informare socială despre importanța psihoterapiei. Inițiativa a fost demarată în 2018 de un grup de psihoterapeuți români, voluntari ai Asociației ENABLE EMOTIONS.

Ne-a motivat dorința de a-i sprijini pe oameni în procesul de dezvoltare personală. În 2017 depresia a devenit prima cauză de dizabilitate de pe glob. Aproape 2 millioane de români suferă de depresie.

 

Ne dorim să contribuim la o realitate în care psihoterapia devine un instrument util de introspecție, conștientizare și dezvoltare personală pentru din ce în ce mai mulți oameni.

În 2018 am reușit, prin fonduri proprii, să interacționăm cu 998 de persoane. Timp de 30 de zile am fost prezenți pe plaja din Vama Veche și două zile în orașul Bârlad. Am aplicat și interpretat peste 200 de chestionare psihoterapeutice.

În 2019 vrem să depășim pragul de 2000 de persoane la care să ajungă mesajul nostru: Find Your AHA! Ne dorim ca în acest an Cortul Terapeutic să ajungă și la Iași, Timișoara, Cluj, Brașov, București.

 

Poti dona 2% din salariu descarcand formularul 230. Îl completezi, dupa care îl poti depune online prin ghiseul.ro, la ghiseu, la administratia de taxe si impozite de care apartii sau ni-l trimit noua pe mail la doneaza@cortulterapeutic.ro si ne batem noi capul. Alegerea este a ta.

* Cei 2% sunt donati din impozitul pe salariu si nu din salariul propriu zis, deci, nu pierzi, doar castigi.

Redirecționarea unui procent de 2% din impozit datorat statului este un mecanism prin care persoanele fizice pot ajuta organizațiile nonprofit. Mai exact, sumele de bani redirecționate vor fi folosite pentru finanțarea activităților acestor organizații. Această prevedere este reglementată prin Legea 227/2015 privind Codul Fiscal.

E simplu, poti dona prin aplicatia ta de mobile banking, online prin platformele bancii tale, sau daca vrei sa faci miscare la ghiseul unei banci. Folosesti datele de mai jos si trasfera cat te face pe tine sa te simti fericit, iar noi, cu ajutorul tau, o sa lucram sa facem lumea mai echilibrata. 

ASOCIATIA ENABLE EMOTIONS
ING Bank Bucuresti Centrală
IBAN: RO44INGB0000999908081868
Cod SWIFT: INGBROBU